Nytt prosjekt

Det har vært litt stille fra meg, men har begynt å skrive litt igjen og velger  legge ut et første utragg på mitt nye porsjekt, god lesing :)

 

Drømme treneren

Av Mr Bigs noveller

 

 

En varm sommer morgen i juli hører man fuglesang bli båret rundt på en varm sommervind som suser igjennom trær og tettbygde hus, en idyllisk start på dagen frem til en irriterende vekkeklokke hyler gjennom rommet, og en irritert jente kaster seg rundt i sengen for å slå av den plagsomme skrikene lyden.

Hun ser oppgitt bort på telefonen og leser en meling hun har fått fra en venninne i løpet av natten, ''Hei Mia, gratulerer med dagen, vi har booket en time hos en personlig trener, han kommer hjem til deg kl 0800, kos deg'' leste meldingen, Mia trudde først at dette var en spøk, spesielt etter at hun og venninne hadde tullet med dette en vinfylt aften, uansett kunne dette ikke stemme klokken var nesten åtte og ingen hadde banket på døren.

Mia setter seg på sengekanten og dyttet bort håret som ligger foran ansiktet, akkurat i det hun stiger ut av sengen og skulle gå inn på badet banker det på døren, ''tuller du'' tenker hun for seg selv og tusler ut i gangen. Hun lener seg mot døra og nølende spør hun ''eeeh, hvem er det? '', ''Det er Alberto, venninne dine har booket en PT time hos meg i dag, er du klar'' kom det fra en sensuell og kraftig stemme på den andre siden av døren. Helt forfjamset blir hun stående og måpe ''nei, jeg er egentlig ikke det, men - men jeg kan sikkert prøve å bli med'', latteren hans bryter hennes forfjamset tankegang, ''du det går bra, få opp farte så tar vi en rolig første økt i dag''.

I full fart løper hun inn på rommet og hiver på seg treningstøy ''hva er det som skjer'' sIer hun til seg selv litt halv forbandet mens hun kler på seg. Hun hiver litt sminke i ansiktet og går ut mot gangen for å lukke opp, i det hun åpner døren for hun seg nokk et kraftig sjokk, foran henne står en veltrent og mørk håret mann, hun ser den kraftige og markerte ryggen hans nærmest danse i det han snur seg rundt for å hilse på henne, den åpne polo-skjorten hinter til en kraftig, markert og mannlig brystkasse, over kassen møter hun en maskulin hake med typisk to dager skjegg, dette toppes bare av de gyllen brune øynene hans som står i stil til de ville og mørke håret som matcher den mørke hudtonen som stråler mot henne.

Alberto strekker frem hånden og smiler mot henne, Mia blir stående. Hva skal hun si, dette var ikke akkurat det hun hadde planlagt i dag, ''går det bra'' spør han, Mia møter håndgrepet hans og svarer litt sjenert ''ja, jeg er bare litt trøtt''. De rusler ned trappen mens de har en litt halvklein første prat om alt fra hvordan venninne hadde planlagt det helle til Alberto sin erfaring som personlig trener. Ikke det han fulgte så mye med på hva han sa, hun var mer opptatt kroppen hans, hun hadde fulgt slike fyrer på sosial media men aldri sett slik så nærme, det var litt vanskelig og ikke tenke på hva som skulte seg under klærne.

Når de kommer ut anbefaler Alberto at de starter med noen enkle øvelser slik at ha kan kartlegge hennes nåværende fysiske nivå, han starter med at hun skal ta dype knebøy, noe som ikke akkurat går slik som planlagt, litt som et dådyr på glattisen faller hun bakover og blir sittende på rumpa, de to ser på hverandre og ler. Alberto løfter henne opp og steller seg bak henne for å gi henne de tipsene han mener vil hjelpe. Han plasserer hendene sine på hoftene hennes og forklarer noe hun ikke helt får med seg, det eneste hun registrerer er hvor streke hendene hans føles på hoftene hennes og måten han snakker inn i øret hennes på. I det de skal ta knebøy sammen kjenner hun den kraftige brystkassen hans hvile mot ryggen hennes og kombinert med hendene på hoftene hennes blir det nesen ekstatisk for henne, hun kjenner trangen til å kaste seg rundt og gripe fatt om han, men hun klarer å summe hodet sitt til at dette ikke akkurat er en god ide. Under hele treningsøkt sliter Mia med å fokusere, innerst inne føler hun en ubeskrivelig trang til å rive seg løs fra den snillpike fasaden hun bærer på.

I det hun kommer hjem etter møte med Alberto føler hun seg ikke bare totalt utmattet men også dypt forvirret, hun hadde ingen planer om å falle for noen akkurat nå. Hun kaster fra seg klærne foran skittentøyskurven og stiger inn i dusjen, rolige øker hun varmen på vannet til der det nesten var overhetet, hun lener hoet inn mot de varme strålene som fosset ned og hun ser dampen legge seg som en tykk tåke på dusjveggene. Når hun lukker øynene kan hun se han foran seg, måten han snakket på, måten øynene hans strålet mot henne og hvordan hendene han føltes mot kroppen hennes. Det var akkurat som om han sto bak henne akkurat nå, akkurat som om han visket inn i øret hennes samtidig som han førte de streke hendene sine ned langs ryggen og ned mot hoftene, hun kunne kjenne den varme pusten hans i nakken og hvordan han rolig førte fingrene inn mellom bena hennes, hun bitter seg i leppen da hun skled fingrene ned over magen og strøk seg rolig over de allerede fuktige leppene sine, rolig setter hun seg ned på kne i dusjen huker seg frem og fører fingrene inni seg, de varme strålene fra dusjen drypper over henne samtidig som hun kjenner hvordan det fløyelsmyke leppen hennes strammer seg rundt fingrene som sklir rolig inn og ut, håret dekker ansiktet men de kan ikke dekke over de ømme lydene hun lager hver gang fingrene treffer de rette stedene inni henne, forsiktig presser hun på den ømme lille krystallen sin og tegner sirkler rundt den, bena blir urolige og sklir vekk fra henne, hun kjenner at hun ikke klarer å kontrollere de. Hun legger seg på ryggen for å få mer kontroll på de skjelvende bena i det hun mer intenst danser over krystallen med fingrene sine, dryppene fra det varme vannet treffer alle de rette stede på kroppen, alt fra de ømme bryst knappene hennes til å rene ned langs leppene. Nå klarer hun nesten ikke å styre sin egen pust, for hver bevegelse hun gjør med fingrene strammer det seg i brystet, ryggen spenner seg opp og bena sparker vilt, hun klarte ikke mer hun kjenner hvor nære hun er, hun vil bare slippe alt løst. Men noe får henne til å roe ned, hun ville ikke gjøre dette selv alt hun ønsker seg akkurat nå er Alberto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mrbigsnoveller

mrbigsnoveller

28, Fet

Jeg er en gutt på 24 år som nylig har fått interesse av å skrive noveller :) Her på bloggen kan dere lese det jeg skriver og gjerne komme med tilbakemeldinger om hva dere synes.

Kategorier

Arkiv

hits