Prøv det offentlige.

Vist man skal tøye grensene litt samtidig som man ønsker å oppleve hjerte bank og at kroppen er i spenn vil jeg anbefale det å være litt offentlig.

Her kommer jeg med noen varianter som kan prøves, se for deg at du og din kjære er på et intimt spise sted, hvorfor ikke la en hånd skli ned under buksen og tilfredsstille hverandre litt, lignende kan også gjøres på kino eller et prøverom. Ikke vær redd for å *tease* hverandre litt. Dette kan være spennende på så mange måter.

Men husk å ta litt hensyn til folk rundt dere, er det barnefamilier tilstede vil jeg ha latt seansen ligge, poenget er jo å ikke bli tatt :-)

#sex #samliv #blogg #bøker #spenning #krydder #erotiske #tanker #lyster #han #og #henne #historier #shoutout #norsk #norge #norway #sommer #fantasi #erotikk #kåt #samliv

Ingen kommentarer

NA

04.08.2014 kl.05:29

Jeg ga min daværende type en bursdagsgave han sjeldent vil glemme... :) Fænsyschmænsy restaurant, dress og hæler, hele greia; treretters og dessert, og en heftig avsugning under bordet etter hver servering (elsker sånne tykke lange duker, altså). Og selvsagt, vel tilbake på hotellrommet jeg hadde booket for oss, vanket det sex i alle fasonger. Tror ikke en eneste flate forble urørt av oss. Egentlig sikkert litt ekkelt, neppe for hygiensk, når alt kommer til alt. :P

-NA, nymfoman sexblogger

Skriv en ny kommentar

mrbigsnoveller

mrbigsnoveller

25, Fet

Jeg er en gutt på 24 år som nylig har fått interesse av å skrive noveller :) Her på bloggen kan dere lese det jeg skriver og gjerne komme med tilbakemeldinger om hva dere synes.

Kategorier

Arkiv

hits