Tips, avkjølt lyst!

I dag blir det et felles tips til han og henne.

For å gjøre den intime stunden litt mer spennende kan man gjøre mye, men mitt råd i dag er følgende.

Ta med litt god og kald is med god smak og eksperimenter med dette.

For han:

Legg små is kuller på brystene hennes og slikk det rolig vekk, ta så nye kuler og plasser mellom bena hennes mens hun spriker for deg og ta deg god tid til å slikke det vekk, spe på med litt mer is når du har sliket det vekk. Husk og ta deg god tid ikke stress med å komme igang.

For henne:

Her er det mye av det samme, ta deg litt god tid til å kysse han over nakken og magen før du legger is på kroppen hans. La isen renne ned over skaftet hans før du slikker det vekk, eller suger det av, bruk god tid og spe på med is flere ganger.

Dette er en fin måte man kan utføre oral på hverandre, samt begynne å like å gjøre det for de som er litt utilpass med å gjøre slik.

For damer som har men som har store lyster på det og få komme i munnen deres kan dette være en fin måte og gjøre dette, smaken fra isen vil nøytralisere det fra han og du vil ungå litt ubehag.

Isen kan selvfølgelig byttes ut med si jordbær og vanilje kesam, eller kald drikke samt mange andre ting :-)

Ikke vær redd for å prøve ting, dette er bare mine råd, men ingen fasit så klart.

#noveller #erotisk #erotikk #sex #samliv #blogg #bøker #spenning #krydder #erotiske #tanker #lyster #han #og #henne #mat #is #

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mrbigsnoveller

mrbigsnoveller

25, Eidsvoll

Jeg er en gutt på 24 år som nylig har fått interesse av å skrive noveller :) Her på bloggen kan dere lese det jeg skriver og gjerne komme med tilbakemeldinger om hva dere synes.

Kategorier

Arkiv

hits