Dagens lille tips for ekstra spenning!

Her kommer dagens tips for å krydre opp hverdagen :-)

For han:

For å gjøre dagen litt mer spesiell for henne kreves det ofte litt mer en for oss menn. I dag skal du gjøre det litt ekstra fint hjemme, rydd og vask så bra du klarer, tenn lys på badet og skap en magisk stemning, hint til en dusj eller et bad samme og tilby henne en god massasje til slutt. Under massasjen kan du fokusere litt godt på rumpe og innsiden av lårene.

For henne:

Vi men elsker det å føle at vi gjør dere tente og at dere er desperate etter å ta på oss. Når han kommer hjem i dag få han til å ta seg en dusj og fortell at du vil se en film sammen. Under filmen ligger du hodet i fanget hans, begyn å leke med han på de måtene som menn elsker. Men vær klar på at han ikke får lov til å gjøre noe før du er klar, han må se på film mens du koser med han, frem til du vil ha han. Ta litt kontroll.

Dette var dagens tips, bare still spørsmål vist dere ønsker det.

Forsettelse på siste historie kommer snart :-)

#sex #samliv #blogg #bøker #spenning #krydder #erotiske #tanker #lyster #han #og #henne #noveller #erotikk #norge

Én kommentar

RosaSub

24.06.2014 kl.11:44

Synd ikke flere menn leser blogg ;) Men noen gjør det helt sikkert. Kjekt med tips...og kjekt å lese fra mannens ståsted :)

mrbigsnoveller

24.06.2014 kl.15:54

Jeg er enig der RosaSub, jeg håper bare at jeg kan hjelpe andre til å få en litt mer intreresang hverdag. Takk for at du tokk deg tid til å lese :-)

Skriv en ny kommentar

mrbigsnoveller

mrbigsnoveller

25, Eidsvoll

Jeg er en gutt på 24 år som nylig har fått interesse av å skrive noveller :) Her på bloggen kan dere lese det jeg skriver og gjerne komme med tilbakemeldinger om hva dere synes.

Kategorier

Arkiv

hits