Et kyss fra solen

Hei lesere, under finner dere den siste novellen min, håper dere liker den :)

 

Setter altid pris på tilbakemeldinger. Ha en fin dag fra derres venn Mr Big.

 

 

Et kyss fra Solen

 

Av Mr Big.

 

 

 

En varm sommerdag bestemte Charlotte seg for å reise til stranden for å kjøle seg ned, lite viste hun at dagen ville bli noe helt annet en kjølig

 

Da Charlotte våknet hadde solen allerede stått opp, hun lå i sengen og skimtet solens stråler som kom inn mellom gardinene, vinduet var åpent og det så nesten uten som om gardinene og solen danset med hverandre. Hun lukket opp øynene og så på solstrålene som fløy over den blottete kroppen hennes, det å kjenne varmen løpe opp og ned på henne var nesten erotisk og hun ble liggende for å kjenne litt på følelsen av varmen, øynene luket seg rolig mens hun strøk fingrene ned over nakken og over brystene. Munnen ble våt mens hun forsiktig danset med fingrene over de litt harde brystknappene sine, tennene bet seg fast i underleppene samtidig som den andre hånden skilte henne over maggen, hun lyttet til lystene sine og skulle til å føre fingrene over trusen, men brått blei hun forstyrret av at det banket på døren.

Hun lukket opp øynene og ga ut et frustrert sukk, ''Er det ikke mulig å få litt tid for seg selv'' mumlet hun mens hun kledde på seg. Bankene på døra blei bare mer og mer intense, nå kjente Charlotte at hun begynte å bli litt irritert, hun gikk frustrert mot døren og åpnet den på en bestemt måte for å vise hvor irritert hun var, på utsiden av døren sto bestevenninnen Lise med et stort smil om munnen. Charlotte kjente at hun ikke klarte å være sint på Lise, selv om hun hadde ødelagt hennes lille private stund på morgningen, de to hadde jo vært venner siden de først møttes da de var små, Lise ser på Charlotte og sier ''Hei Lotte mor, er du klar?'', ''Klar for hva?'' spurte hun ganske forundret.

Lise begynner å le og med et stort smil sier hun ''Stranda vel, har du glemt det alt?'', Charlotte ble stående å se rart på Lise, ''Lotte mor, vi snakket jo om dette sist uka, vi sa at det vist det blei fint vær i dag så skulle vi reise til stranda'', ''Jeg husker ikke det, men jeg blir jo med'' svarte Charlotte som var litt overasket over at hun selv hadde glemt noe slik. 

Charlotte fortet seg å pakke de tingene hu ville ha med og kastet på seg en bikini som hun følte at hun selv så lekker ut, ''Å den satt så fint på deg'' sa Lisa med sin vennlige stemme, ''Takk, man veit jo aldri om det er noen kjekkaser der'' svarte Charlotte med et glimt i øye, de så på hverandre og lo godt, dette lå an til å bli en virkelig koselig dag tenkte Charlotte for seg selv, men hun merket at hun ikke var helt kvitt lysten fra den lille stunden hun hadde i sengen, hun hadde en lyst i kroppen som helt klart var tilstede i dag.

Når de to jentene endelig steg ut av bilen på stranda kjente de den friske luften og varmen fra solen slå mot dem begge. De gikk ned langs vann kanten og kjente det litt kalde vannet slå mot beina mens de lettet etter et sted å sitte, etter en stund kom de til slutten av stranden som lå inntil skogen, de bestemte seg for å gå inn i skogen og se om de fant en litt mer privat strand dyne. Når de hadde gått igjennom en kronglete vei i skogen fant de et sted som var perfekt og de bestemte seg for å slå seg til ro der på den lille og private strand dynen som lå litt skjult for alle andre.

Charlotte rullet ut et stort strand teppe og kastet seg ned for å slappe av, Lise la seg ned og pustet lettet ut ''Endelig fant vi et sted helt for oss selv, deilig å ha litt fred og ro'', ''Ja helt enig, jeg trenger virkelig å bare slappe av'' svarte Charlotte mens hun la seg over på magen og tittet ut mot vannet.

Plutselig kjente hun en iskald følelse på ryggen og at noen satt seg oppå henne, det var Lisa som hadde bestemt seg for å smøre ryggen hennes med solkrem. Lisa lente seg over Charlotte og visket ''skvatt du nå?'', ''Ja, jeg skjønte ingenting, men ta og smør godt da'' sa hun med et smil.

Det var godt å ha en vinne som Lise tenkte Charlotte mens hun lå der, Lise begynte å smøre henne i nakken og ned mot skuldrene, det føltes ut som om hun fikk en strand massasje der hun lå, hendene til Lise beveget seg rolig og bestemt ned over ryggen hennes og hun kjente at hun begynte å puste tungt, det var så mye som spilte inn i dag, de deilige hendene til Lise som tokk på hende, solen som varmet kroppen hennes, lyden fra vannet som slo rolig opp på stranden, lydene fra skogen og ikke minst lysten som har hatt kontroll over henne i hele dag. Lisa klasket Charlotte på rompa og sa ''Sånn nå er det min tur'' samtidig som hun la seg ned på magen.

Charlotte satt seg ned på rompen til Lise og tokk frem sol kremen, hun fikk en rar følelse i det han satt seg ned over henne, det å kjenne den faste rompen til Lise som gnisset inn mot bikinien og lårene hennes.  Hun hadde aldri tenkt eller følt slik for Lise før, hun ristet på hodet og tenkte at det bare er en engangs følelse. Mens hun la den kalde kremen på ryggen til Lise skvatt Lise til å spant seg, hun spente rompen sin opp slik at den traff Charlotte på akkurat riktig sted, Charlotte kjente en prikkende følelse inni seg og møtte bitte seg i leppen. Hun la hendene på ryggen til Lise og begynte å smøre forsiktig.  Nå viste hun ikke hva som skjedde, fikk hun virkelig en tiltrekkende følelse for sin beste venninne, hun skled litt bak over på låret til venninnen samtidig som hun med vilje presset seg ned på låret hennes for å kjenne henne inntil seg. Hun skulle bare smøre korsryggen til Lise da hun tittet ned på rompen hennes. Brått fikk hun en følelse av lyst inni seg og bet seg i leppen mens hun ville føre hendene sine lengre ned ryggen til Lise og kjenne på den stramme og flotte rompen som lå foran henne.

Plutselig knakk en kvist i skogen og to gutter kom gående ut, Charlotte skvatt og fortet seg opp på beina hun viste ikke helt hvor hun skulle gjøre av seg, tenkt om de så henne, kanskje de trudde at hun og Lise vær noe mer en bare venner, Charlotte var helt fra seg helt til en av guttene sa noe, ''Hei går det bra om slår oss ned også?'', ''Ja, ja slå dere ned'' svarte Lise. Charlotte klarte å roe seg ned nå som hun skjønte at de også bare så etter et rolig sted å være.

De to guttene satte seg ned og praten mellom de fire gikk bra, kjemien var det ikke noe problem med, de viste seg at de to guttene også ikke orket det store strendene og ville egentlig bare ha et rolig sted å være en varm sommer dag. Charlotte fikk ekstra god kontakt med Ronny og Lise med Jon, Ronny var ikke spesielt høy men hadde en kraftig kropp, brune øyne, og fyldig langt brunt hår, Jon derimot var lang og tynn, med blondt hår og blå øyne.  Begge to hadde perm fra militæret i et par dager og var ganske ukjent i området.

Charlotte kjente at hun fikk en sterk tiltrekning til Ronny, det var ikke akkurat ubehagelig å se han sitter der med den trente kroppen sin som var smurt inn i sololje samtidig som solen skinte ned på han, hun klarte ikke å unngå å se på han, de kraftige armene, muskuløse beina og den store harde ryggen hans, han så ut som et kunstverk der han lå. Ronny snur seg mot Charlotte og spør om de er interessert i noe mat, de hadde pakket med noe frukt og at jentene var velkommen til å smake de også, Charlotte takket pent og fikk servert et stykke vannmelon av Ronny.

Hun bet ned på det saftige stykke som nærmest eksploderte i munnen hennes, den saftige deilige sødme smaken var akkurat det hun trengte, hun kjente at saften rant ned over halsen hennes og på god vei mot bikini overdelen, hun kunne se at Ronny fulgte med på den lille perlen fra vannmelonen som rant nedover, sakte presset hun ut brystene sine slik av perlen rant rolig mellom dem, den kalde lille dråpen sendte frysinger nedover kroppen hennes og hun kunne se at Ronny knapt klarte å puste mens han fulgte ferden til den lille perlen. Når perlen gikk over magen hennes kjentes det ut som om noen kysset henne over magen og var på vei ned mot bikini underdelen, sakte førte hun hånden ned mot underdelen og forsiktig førte hun to fingre inn under den og løftet opp akkurat nok til an perlen forsvant ned i underdelen, hun så på Ronny han satt nærmest hypnotisert og så på henne, han tokk et kraftig svelg for å få unne den frukten han hadde munnen før han så på henne med en lurt smil.

Det var ingen tvil om at hun hadde fått hans oppmerksomhet etter episoden med vannmelonen, han satt å så på henne med lengtene blikk og hun ga han det samme blikket tilbake, det var nesten som om det bare var de to som satt på stranden, faktisk hadde hun nesten glemt alt om Jon og Lise helt til Lise ga henne et dytt i armen, ''Charlotte, skal du være med?'' spurte Lise, Charlotte hadde ikke fulgt med på samtalene som hadde blitt ført, hun hadde vært mer opptatt av å stirre lengtende på Ronny, hun svarte bare på rein refleks ''Nei, jeg vil bare slappe av litt her'', Lise smilte til Charlotte og reiste seg ''Det går bra jeg og Jon reiser på butikken og kommer tilbake imens kan du og Ronny holde fortet''. 

Så fort Lise og Jon var ute av syne grep Charlotte sjansen hun krabbet på aller fire bort til Ronny og dyttet han ned på ryggen, hun krabbet over han og plasserte begge hendene godt oppå den perfekte brystkassen hans, hun kunne kjenne at hjertet hans banket intenst i det hun sakte skled lårene sinne på hver sin side av hans. Charlotte så at Ronny var klar for henne, den engang så rolige gutten lå nå under henne med tung pust og hjertebank, han skalv mens han sakte beveget hendene sine over lårene hennes og opp mot ryggen, det var ingen tvill hun hadde all makten og akkurat nå kunne hun få han til å gjøre akkurat det hun ville.

Charlotte lente seg ned mot han, lukket øynene og presset sinne lepper mot hans, i det sekundet leppene deres møtte begynte han å skjelve enda mer samtidig kunne hun kjenne at han begynte å voksne under henne, bade shortsen hans presset seg mer og mer inn mot bikini underdelen. Hun førte hånden sinn opp mot haken hans og dyttet på den akkurat nok til at hun rolig kunne kile tungen sinn inn mellom leppene hans, det tokk ikke lang tid før hun kjente at tungen hans møtte hennes, da bet hun ømt rundt den og dro den litt opp akkurat nok til å suge fast rundt den, rolig og bestemt lekte hun med tungen hans akkurat som om det skulle være hans harde og vakre stav hun hadde i munnen.

Ronny skalv nå mer en noen gang og han presset så mye mot bikini trusa at det nesten var ubehagelig, forsiktig begynte Charlotte å kysse han ned halsen, over brystkassen og ned over magen, hun stoppet opp akkurat før kanten på shortsen, der tokk hun tungen sin å førte den fra hofte til hofte mens hun tokk hånda og kjente hvor hard han var, hånden hennes gikk så opp på innsiden av shortsen der hun kjapt kjente den store kjeppen hans som hun grepp tak i. Charlotte beveget hånden rolig opp og ned mens hun så på Ronny som lå og beit seg i leppen samtidig som han dro seg i håret, han var hjelpeløs i hendene hennes.  

Nå ville hun ha enda mer av han, hun rev av han shortsen i det lysten tokk full kontroll over henne, nå lå han foran henne helt blottet, hun grep fatt i den kraftige staven hans og kysset han i bånd av stammen, ømt kysset hun seg opp over stammen hans helt til hun kom opp til toppen, der lot hun tungen skli rundt i sirkler før hun tokk han sakte inn i munnen sinn, Ronny spant kroppen og ga ut et stønn av ren nytelse i det munnen hennes svelget mer og mer av stammen hans. Hun kunne kjenne at stammen hans vokste enda mer og ble hardere for hver gang hun beveget munnen sinn opp og ned den kraftige staven.

Ronny begynte å stønne mer og mer, han klarte nesten ikke å styre seg mens Charlotte fortsatte å svelga unna stammen hans, hun kjente at han begynte å vibrere og riste og det var ingen tvill om at han snart ikke klarte å holde seg lenger. Hun så at han rev seg i håret og spant seg, da trakk hun hodet tilbake og fikk se at saften hans sprutet ut av staven, akkurat som en fontene av hvit vakker saft kom sprengene ut av han.

Charlotte tokk rolig av seg bikini trusen og satt seg rolig over han, hun førte handen ned og grepp fatt i han og lot han skli rolig inn i henne. Selv om han akkurat hadde tømt seg vokste han inni henne. Hun kjente at den skled rolig inn mellom sine myke lepper og traff alle de riktige punktene inni henne.

Solen varmet på ryggen hennes mens hun red opp og ned på han, varmen på ryggen bare gjorde det enda bedre å kjenne at staven hans vokste inni henne.  Ronny førte armene opp langs låret hennes og tokk et fast grepp om rumpen samtidig som han støttet inn i henne, Charlotte måtte kaste seg etter luft i den han presset seg langt og hardt inni hennes, hun lente seg over skuldrene hans og lott han støtte inni henne hardere og hardere. Det var enda vanskeligere å puste nå, hun klarte bare å få ut små stønn når han presset hoften sin mot hennes, men hun ville ha mer, hardt lugget hun tak i håret hans og visket inn i øret ''Hardere, hardere nå, press deg inni meg med alt du har'', Ronny tokk et enda fastere grep om rumpen hennes og som et vilt dyr støttet han inni henne igjen og igjen helt til hun kjente at kroppen hennes og hans fikk rykninger, hun kjente at saften hans sprutet inn i hennes mens hun ga ut et høyt stønn samtidig som kroppen hennes nesten eksploderte av nytelse.

Charlotte la seg rolig ned inntil Ronny og lyttet på hjertet og pusten hans, hjertet banket rolig og pusten var avslappet, det var lenge siden hun hadde følt seg så avslappet inntil noen, mens de lå nakne inntil hverandre og kjente lyden av vannet som slo opp på stranden og følelsen av den varme solen på deres nakne hud viste de begge at de to andre snart ville komme tilbake.  De kledde på seg og satt å smilte tilvernede, det tokk ikke lang tid før Lise og Jon kom ut fra skogen. Charlotte og Ronny smilte pent og latet som om ingenting hadde skjedd, dette ville væres dere lille hemmelighet, ingen skulle få vite om deres ømme kyss og stund i solen.  

 

 

 

Én kommentar

09.08.2014 kl.16:17

Kommer du med flere fortsettelser på denne? :)

mrbigsnoveller

18.08.2014 kl.22:03

hei, ja den er egentlig klar, har bare ikke fått lagt den ut :-)

Skriv en ny kommentar

mrbigsnoveller

mrbigsnoveller

25, Fet

Jeg er en gutt på 24 år som nylig har fått interesse av å skrive noveller :) Her på bloggen kan dere lese det jeg skriver og gjerne komme med tilbakemeldinger om hva dere synes.

Kategorier

Arkiv

hits