lang pause og nytt prosjekt

 

 

Hei kjære gamle og nye lesere!

 Jeg har desverre hatt en lang pause av mange forskjellige grunner, men nå er jeg i gang med en ny historeie og håper dere vil følge med.

Jeg kommer nok ikke til å legge ut del 3 av "Den nye kollegaen" siden jeg er utrolig lite fornøyd med den! men velger derfor å gi dere en liten smakebit på den nye historien som jeg har kalt; "Et kyss i solen". Denne hander om charlotte som bare skulle ha en koselig dag på stranden med sin bestevenninne men dagen byr på noe hyggelige overraskelser.

 

Håper dere vil følge med :)

 

Et kyss fra Solen

Av Mr Big.

 

En varm sommerdag besteemte Charlotte seg for å reise til stranden for å kjøle seg ned, lite viste hun at dagen ville bli noe helt annet en kjølig

Da Charlotte våknet på hadde solen allerede stått opp, hun lå i sengen og skimtet solens sine stråler som kom inn mellom gardinene, vinduet var åpent og det så nesten uten som om gardinene og solen danset med hverandre. Hun lukket opp øynene og så på solstrålene som fløy over den blottete kroppen hennes, det å kjenne varmen løpe opp og ned på henne var nesten erotisk og hun ble liggende for å kjenne litt på følelsen av varmen, øynene luket seg rolig mens hun strøk fingrene ned over nakken og over brystene. Munnen ble våt mens hun forsiktig danset med fingrene over de litt harde brystknappene sine, tenne bet seg fast i underleppene samtidig som den andre hånden skilte henne over maggen, brått blei hun forstyrret av at det banket på døren.

Hun lukket opp øynene og ga ut et frustrert sukk, ''Er det ikke mulig å få litt tid for seg selv'' mumlet hun for seg selv mens hun kledde på seg. Bankene på døra blei bare mer og mer intense, nå kjente Charlotte at hun begynte å bli litt irritert, hun gikk frustrert mot døren og åpnet den på en bestemt måte for å vise hvor sint hun var, der sto bestevenninnen Lise med et stort smil om munnen. Charlotte kjente at hun ikke klarte å være sint på Lise selv om hun hadde ødelagt hennes lille privat stund på morgningen, de to hadde jo vært venner siden de først møttes da de var små, Lise ser på Charlotte og sier ''Hei Lotte mor, er du klar?'', ''Klar for hva?'' spurte hun ganske forundret.

Lise ser på henne og begynner å le med et stort smil sier hun ''Stranda vel, har du glemt det alt?''

 

Håper der vil følge med videre, og jeg setter pris på komentarer :)

 

2 kommentarer

Blog Off

19.05.2013 kl.17:41

Synes du skriver bra jeg, men kanskje lurt å fjerne små slurvefeil/skrivefeil? Det hadde forbedret hele inntrykket.

mrbigsnoveller

19.05.2013 kl.18:18

Blog Off: takk for kommentar, jeg skal rette opp alt før jeg legger ut hele novellen :-)

Skriv en ny kommentar

mrbigsnoveller

mrbigsnoveller

24, Eidsvoll

Jeg er en gutt på 24 år som nylig har fått interesse av å skrive noveller :) Her på bloggen kan dere lese det jeg skriver og gjerne komme med tilbakemeldinger om hva dere synes.

Kategorier

Arkiv

hits