En smakebit av del 2, Hevnen.

Hei kjære lesere, jeg beklager at dette har tatt litt tid, men det har vært noen travle dager.

Men jeg har endelig somlet meg til å få lagt ut en smakebit av del 2, Hevnen. Jeg vil legge ut hele saken så fort den er ferdig.

Håper dere vil forsette å følge med på blogg, samt legge igjen komentarer, ta gjærne å tips venner og bekjente om siden min, men nokk prating, kos dere med smakebiten en så lenge.

 

 

Den Nye kollegaen, Del 2 hevnen.

 

Av Mr. Big

 

 

 

Dagen etter sviket fra Kim våknet hun enda en gang alene i sengen, hun hadde ikke sovet noe denne natten hver gang hun lukket øynene så hun bare Kim og Erika. Hun kunne se for seg Erika som lå over pulten og skrek mens Kim sto bak henne og tilfredstilte henne med all sin manndom.

 

Rolig dro hun seg ut av sengen og gikk mot vinduet lukket opp gardinene og så utover den snøfylte byen, gatene var fulle av mennesker som skrapet is og måket snø, hun følte seg tom hun hadde ikke vært forelsket på mange år og den første mannen som vekket følelsene inni henne såret henne dypt, også med Erika hun som sprader rundt i utfordrene antrekk bare for at hun elsker å få litt ekstra oppmerksomhet, "Bare vent Erika, du skal få kjenne min hevn, jeg orker ikke å være en snill pike lenger" sa hun høyt mens hun så refleksjonen av seg selv i vinduet.

 

Hun satt seg ned foran pc'en etter hun hadde gjort seg klar for å reise på jobb, hun søkte opp ordet hevn og tittet fort over de artiklene hun fant, det var ingenting interessant å lese hun ville ikke bare ta hevn på Erika men hun ville at Erika skulle bli kjenne følelsen av dyp skam og frykt, frykten av å kjenne usikkerhet. Hun kom på at Erika hadde lovet Kim mer av henne i dag, da skulle hun utnytte seg av sjansen hun skulle få tatt bilder og filmet de, da kunne hun få Erika til å gjøre hva hun ville, Erika ville bli livredd for at den rike mannen hennes skulle finne ut av hennes mørke hemmeligheter.

 

Det var bra at hun hadde kamera på telefonen sin det er jo akkurat det hun trengte for å få tatt de bildene hun trengte. Men samtidig følte hun seg frustrert hva skulle hun gjøre med Kim, hun var jo fortsatt betatt av han men utrolig såret over hva han hadde gjort. Hun måtte tenke på hva hun skulle gjøre mot ham. Da hun tittet på klokken så hun at hun var veldig forsinket, hun løp mot døren dro med seg vesken og nøklene og stresset med å få på seg skoene og jakken, hun stresset så mye at hun smalt hodet rett i dørkarmen ordne "FAEN I HELVETE" klinget gjennom hele bygget.

 

Hjertet banket fort og brutalt mens hu gikk ned korridoren til parkeringshuset, hun satt seg inn i bilen og tokk et dypt pust, hun trengte å roe seg litt. Selv om hun allerede var forsinket så måtte hun bare ha et par sekunder for seg selv, hun satt helt alene og tenkte, tenkte på hva hun drev med "Er dette riktig er det jeg gjør galt, er jeg gal" spurte hun seg selv om og om igjen. Hun startet bilen og begynte å kjøre til jobb, selv da klarte hun ikke å gi slipp på tanke gangen de samme ordene gikk igjen i hodet hennes som når hun hadde stått i parkeringshuset, mens innerst inne viste hun at hun måtte gjøre dette, hun hadde ikke noe valg.

 

Da hun kjørte inn på parkeringen på jobben hadde alle kommet og hun kunne se at alle løp rundt og jobbet igjennom de store vinduene som dekket fasaden på bygget.  Rolig lukket hun opp bildøren og steg ut, hun tok seg et dypt og rolig pust før hun begynte å gå, for hvert skritt hun tokk banket hjertet mer og mer det kjentes ut som om hjertet skulle hoppe ut av brystet i det skunde hun gikk in døren. Sakte gikk hun bort og hengte fra seg jakken på stolen sin og bøyde seg ned for å skru på pc'en, i det hun bøyde seg opp fra under pulten møtte hun et ansikt som sa "Jøss, har du fleksi tid du eller?", det var Erika som sto der med et dumt smil og lo godt av seg selv, "Nei jeg har nokk ikke det, jeg har bare sovet dårlig jeg så noe i går som gjorde meg kvalm" svarte hun i en lit spydig tone,

 

Erika så på henne og spurte med den nysgjerrige stemmen sin "Å, hva da?", "det var en dokumentar på TV om gifte kvinner som utnyttet de rike mennene sine og samtidig var utro med yngre men" svarte hun med et litt sleipt smil om munnen.

 

Erika blei helt stum og tom i blikket, hun ble stående og se forskrekket ut. Kim kom gående og sa "Hei damer, hva står dere og snakker om?", "ingenting, jeg må gå og jobbe" svarte Erika i det hun nesten løp nedover gangen, "Jøss, hva går det av henne?" sa Kim med et smil om munnen og så på henne, "Nei ikke veit jeg, kanskje hun bare kom på at hun har gjort noe dumt", Kim så rart på henne, "Jeg får vel gå og jobbe videre, men du ser utrolig flott ut i dag forresten" sa han mens de fantastiske blå øynene hans stirret på henne, hun klarte ikke å unngå å rødme mens hun svarte "Takk" med en uskyldig og ynkelig stemme.

 

Kim vandret ned over korridoren og den kraftige ryggen hans beveget seg rolig mens han gikk, hun kjente at hun ble svak i bena og falt ned i stolen. Hun prøvde å hate han, men hun klarte ikke hun var alt for betatt av han. Hun lente seg godt tilbake i stolen og pustet dypt, hun kjente at hun ville ha han, kroppen hennes ristet av tanken på han og hun fikk en stor klump i halsen som hun svelget ned mens hun tenkte på han, hun klarte ikke å dy seg hun dro skjørtet litt opp og strøyk fingrene rolig over trusene sine, hun viste at ingen så henne så hun bare grep sjansen, hun lot den venstre hånden kile henne på innsiden av låret, mens den høyre begynte å skli litt hard opp og ned på trusene, det kom et lite stønn i det hun fantaserte om at det var tungen hans som skled opp og ned langs trusene, hun fikk en ny klump i halsen som ble større og større, og hun bet seg hardt i under leppen da hun lott to av fingrene skli rolig inn innen for trusen, finger spissene ble bløte det sekundet hun skled litt innenfor de myke lepene hennes, brått gjespet hun etter luft og kviknet til "Hva er det jeg gjør" sa hun til seg selv. Hun dro skjørtet på plass og ristet på hodet, "Jeg må holde meg fokusert" sa hun til seg selv med en irritert stemme.  

 

12 kommentarer

Tonje

24.09.2012 kl.17:23

Du er flink til å skrive :)

Dette er pirrende! Spent på fortsettelsen ;)

Lena Tiselvoll

24.09.2012 kl.19:30

Fin blogg :) !

-Kommentar tilbake ?? :)

J

24.09.2012 kl.21:34

Hevnlysten resepsjonist, dette blir bra:-) Gleder meg til fortsettelsen!

mrbigsnoveller

24.09.2012 kl.21:53

Takk :) det kommer mer!

Sunniva Eline Hoddevik

25.09.2012 kl.23:07

Veldig spennende, spent nå!

mrbigsnoveller

25.09.2012 kl.23:16

Sunniva Eline Hoddevik: takk :) jobber med den :)

NA

26.09.2012 kl.20:00

*spent* =) Moro! Og for en nydelig design på bloggen, elsket stearinlyset, altså =)

mrbigsnoveller

26.09.2012 kl.22:28

NA: tusen takk, jobber med å få den ferdig :)

Stine Marie

27.09.2012 kl.17:46

Spennende :D Og for en råstilig blogg!

mrbigsnoveller

27.09.2012 kl.17:48

Stine Marie: takk :)

Melissa

27.09.2012 kl.17:51

fin blogg :)

mrbigsnoveller

27.09.2012 kl.17:51

Melissa: takk :)

Skriv en ny kommentar

mrbigsnoveller

mrbigsnoveller

24, Eidsvoll

Jeg er en gutt på 24 år som nylig har fått interesse av å skrive noveller :) Her på bloggen kan dere lese det jeg skriver og gjerne komme med tilbakemeldinger om hva dere synes.

Kategorier

Arkiv

hits